Kozmetika

Beauty Hair Expo 2023. Micromedico Academy 3

Izložbeni prostor s logotipom Micromedico Academy na sajmu Beauty & Hair Expo bez iznimke je privukao brojne znatiželjnike ali i struku.

Beauty Hair Expo 2023. MI LOV 2Tvrtka MI LOV iz Umaga već je 10 godina ekskluzivni zastupnik i distributer branda Casmara Cosmetics za Hrvatsku.

Beauty Hair Expo 2023. INDIBA 1

Na zagrebačkom se sajmu Beauty & Hair Expo predstavio španjolski brand INDIBA.

Beauty Hair Expo 2023. Kozmetika Feniks 2

Već tradicionalno, tvrtka Kozmetika Feniks izlagač je na zagrebačkom sajmu ljepote.

Beauty Hair Expo 2023. Najfiniji 4

Tvrtka LyraPharm na sajmu Beauty & Hair Expo predstavila je proizvode koji oduševljavaju - jer nema sumnje kako je brand prirodne kozmetike pod nazivom "Najfiniji" uistinu jedinstven!

zimaizglednaslov
U skladu s izmjenom godišnjih doba preporuča se i promjena rutinske njege i make up-a za lice. Nema sumnje kako zimski uvjeti često znaju biti jako neugodni za ljepotu i izgled naše kože. Ne dozvolite da vam zima oduzme zavodljiv izgled!

traumazimanaslov1
Održavati glatku i podatnu kožu tijekom cijele godine izgleda kao težak posao, ali svakako možete na vrijeme zaustaviti njeno isušivanje i svrbež ukoliko slijedite nekoliko savjeta koje smo za vas pripremili.

Kris Derma edukacijski dani 2022 10

Našom današnjom pričom prisustvovali smo rujanskim edukacijskim danima tvrtke Kris Derma.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam