- Čisti umivaonik - ako vam je kapnula pasta dok ste prali zube, iskoristite to - ona je odlična za pranje umivaonika. Uzmite spužvicu, istrljajte i isperite - izgledat će savršeno sjajno!
- Čisti mrlje na cipelama - samo dodajte malo paste na vlažnu krpicu i očistite je.
- CD-i mogu opet proraditi - male ogrebotine na CD-ima mogu se otkloniti tako da na pamučnu krpicu ili onu od mikrofibre stavite vrlo malo paste za zube. Očistite i prebrišite.
- Izvlači miris iz bočica za bebe - ukiseljeni miris mlijeka katkad je teško izvući i iskuhavanjem, ali kombinacija tople vode i paste za zube to će uspjeti. Dobro isperite.

pasta za zube
Foto: Dreamstime

 

- Čisti krede u boji i bojice na zidu - nemojte paničariti nakon što to djeca naprave. Jednostavno stavite malo paste na vlažnu krpicu i nježno čistite!

- Lašti kromirane površine (slavine i držači za tuš) - pasta za zube savršeno će ih ispolirati. Potom samo isperite.
- Smiruje kožu nakon ugriza komaraca i drugih malih kukaca - sljedeći put kada vas ugrizu, stavite malo paste za zube. Ona će zaustaviti svrbež i smiriti kožu.
- Rješava mrlje na tepihu - stavite pastu direktno na mrlju i trljajte čekicom. Malo isperite pa ponovite dok mrlja ne nestane!

 

Izvor: 24sata.hr 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam