Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Budite oprezni u kontaktu s jednom vama nesklonom osobom. Nemojte ulaziti u bilo kakve rasprave i naučite se kontrolirati pri iznošenju svojih stavova.
Ljubav - Ljutit će vas partnerovo ponašanje i nemogućnost da pronađete zajednički jezik oko svakodnevnih situacija. Čuvajte se verbalne nepromišljenosti i prkosnog ponašanja kojima ćete partnera poticati na prepirku. Zdravlje - Osjetljivo.


 

 

BIK
 Posao - Bit ćete stisnuti vremenskim rokovima, no to je ujedno i prilika da se dokažete. Briljirat ćete u poslovima vezanima uz istraživanje i prikupljanje podataka. Ljubav - Previše energije trošit ćete na posao, a premalo na obitelj. Partner će vam to zamjerati. Nešto će vas neodoljivo vući prema jednoj osobi koju susrećete na mjestima na koja svakodnevno odlazite. Zdravlje - Zbog tegoba biste trebali posjetiti liječnika.


 

 

BLIZANCI
 Posao - Bit ćete na cijeni kao pouzdan savjetnik ili odgovoran trgovac. Vaše ideje i prijedlozi bit će na neki način korak ispred vremena. Uživat ćete u plodovima minulog rada. Ljubav - Imat ćete više samopouzdanja i nećete se bojati samoće, a vaša probuđena samosvijest izvrsno će djelovati na partnera. U razdoblju ste ostvarenja lijepe ljubavne priče čiji će vrhunac biti trudnoća ili bračna ponuda. Zdravlje - Poboljšanje.


 

 

RAK
 Posao - Zaštićeni su vam poslovi vezani uz inozemstvo, trgovinu, umjetnost, strane jezike, dobrotvoran rad i studij. Pozitivne vibracije neće doći iz najbližeg kruga, već iz udaljene sredine. Ljubav - Usmjerite se na ljude i aktivnosti koje vam jamče dobro raspoloženje. Sentimentalni odnosi mogu vam pružiti mnogo lijepih trenutaka. Pravo je vrijeme za putovanje, izlet ili posjet koncertu. Zdravlje - Pazite u prometu i na putovanjima.


 

 

LAV
 Posao - Balansirate između troškova, posudbi, velikih očekivanja skorih prihoda i stvarnih primanja. Ne pretjerujte, budite diskretni, ne uplićite novac u privatne međuljudske odnose. Ljubav - Uskoro ćete izaći iz ovog neodređenog razdoblja u ljubavnim odnosima. Niti vi sami više ne znate na čemu ste, no niste spremni vući nagle poteze i donositi odluke. Plaše vas samoća i samostalnost, no ubrzo ćete postati veseliji. Zdravlje - Osrednje.


 

 

DJEVICA
 Posao - Izbjegavajte sukobe, iako će ih pojedine osobe iz vaše okoline jednostavno tražiti i izazivati. Potražite savjet suradnika ili partnera i pričekajte da se situacija smiri. Ljubav - Za rođene u rujnu ovaj je tjedan vrlo stresan. Vaša osjetljivost i sklonost burnim reakcijama zbog sitnica dolazi do izražaja, pa računajte na svađe i nesporazume. Ostalima će tjedan biti podnošljiviji, no teško ćete izbjeći sukobe s partnerom. Zdravlje - Više odmora.


 

 

VAGA
 Posao - Rastrgani na sve strane, dopuštate da vam drugi diktiraju tempo. Naučite reći "ne" i odvojite slobodno poslijepodne, ali ne da biste obavljali zaostale poslove ili pospremali kuću, već za sebe i svoje male užitke. Ljubav - Imate li partnera, u vašoj ljubavnoj vezi dolazi do krize, za što ste i sami djelomično krivi. Slobodni imaju nekoliko kombinacija i dat će sve od sebe za jednu pravu, dugu vezu. Zdravlje - Moguć posjet liječniku.


 

 

ŠKORPION
 Posao - U poslove ćete uložiti mnogo živaca, vremena i novca, pa će strah od neuspjeha biti istaknut. Prednost je na vašoj strani, no imajte u vidu zapreke koje će ovisiti o znanju i kvaliteti rada drugih osoba. Ljubav - Ljubavna priča mogla bi vas udaljiti od svih drugih interesa. Imate li partnera posvetite mu se u cijelosti, a neki će od vas biti spremni i na konkretne žrtve. Ako ste roditelj, čekaju vas veseli i ugodni sati s djecom. Zdravlje - Brinite o sebi!


 

 

STRIJELAC
 Posao - Mnogo vas toga čini nezadovoljnima, javljaju se stari problemi koji vas vraćaju na početke. Svakodnevne sitnice, kašnjenja i nesporazumi narušavaju vam raspoloženje, pa važnije poslove odgodite za sljedeći tjedan. Ljubav - Povucite se u svoj mali svijet, ignorirajte vlastite napade ljubomore i nesigurnosti. Od petka se naglo poboljšava vaša ljubavna sreća, budite spremni. Zdravlje - Čuvajte se fizičkih napora.


 

JARAC
 Posao - Zaboravit ćete ono što vas trajno muči i posvetiti se ugodnim zbivanjima. Odlasci na kavu, manja putovanja i susreti s kolegama ispunit će vam dane, a i teško ćete se odvajati od telefona. Ljubav - U ljubavi budite opušteniji, ne razmišljajte previše o budućnosti. Ovo vam je naklonjeno razdoblje, no četvrtak bi mogla obilježiti obiteljska ili ljubavna svađa. Zdravlje - Bolje. Čuvajte želudac.


 

 

VODENJAK
 Posao - Posvetite se financijama kao i rješavanju odnosa moći unutar vaše radne sredine. Izuzetno vam je važno da budete svoji i samostalni, no sudarit ćete se s nepobitnim činjenicama koje vam postavljaju granice. Ljubav - Trebat će vam neko vrijeme da vratite povjerenje koje ste kod partnera izigrali. Osoba koju ćete upoznati preko prijatelja neće vas odmah osvojiti, ali će vam s vremenom postajati sve draža. Zdravlje - Solidno. Pazite na kosti i zglobove.


 

 

RIBE
 Posao - Ovo je odlično vrijeme za umjetnike i zaljubljenike u svoj posao, budući da će mu se predati više nego inače. No, i ostali će pronaći neku zanimaciju koja će ih oduševiti. Ljubav - Pripazite da svojim nemarom nekoga ne povrijedite. Toliko ste zaokupljeni sobom i trenutnim zbivanjima da lako zaboravljate na bližnje. No, ovo je za vas i dalje prekrasno razdoblje, naročito u ljubavi. Zdravlje - Odlično.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam